Presentkort

 

 

Presentkort
Överraska någon med en gåva i form av en härlig och lugn stunds behandlig.
Ex. Regndroppsmassage eller Reiki Healing.

Rekreationsträff med Ärkeänglar och Väsen
Här träffas man för återhämtning och avslappning, med en hel del avslappningsövningar, mentalträning, meditation, grupphealing varje dag och yoga eller liknande. Utöver detta får man lära sig se, tyda och förstå tecken samt budskap. Hur man kopplar upp, jordar sig och stänger ner, skyddar sig mot negativa energier, hur vi samtalar med våra guider, änglar och andar, älvor och andra elemntarer, plus en massa annat. En änglakortläsning ingår (valfritt) och om man vill kan en längre vägledning och/eller någon av mina behandlingar att köpas till. Obs! Måste dock bokas i förväg. Mycket av vistelsen sker utomhus om vädret tillåter.
Detta går också att tillämpa i viss mån under en tema kväll. Se nedan.

Pris inkl lunch och fika
Veckoslut 3 dagar fre - sön
Pris 1800:-

Reiki Healing kurs I, II, Master
Lär dig den behagliga och energigivande healingformen Reiki utifrån Dr Mikao Usuis ursprungliga metod. Alla kurserna är personligt utvecklande både på ett fysiskt, psykiskt och själsligt plan. Kursmanual ingår och diplom erhålles efter varje avslutad och godkänd kurs.
Kontakta mig för mera info och intresseanmälan.

www.christina.wiklund@gmail.com


Reiki Healing kurs I, II, Master på distans
Läs i din egen takt och lär dig den behagliga och energigivande healingformen Reiki utifrån Dr Mikao Usuis ursprungliga metod. Alla kurserna är personligt utvecklande både på ett fysiskt, psykiskt och själsligt plan. Du kan börja när du vill och du får bl.a. lära dig heala dig själv och andra. Du läser i din egen takt, fast kurserna är förlagda på 4 till 6 veckor, det är upp till dig hur lång tid det tar, dock är en gräns satt på max ett år. Detta är för att man inte ska kunna komma flera år senare och säga att man vill slutföra kursen. Oavsett hur lång tid du tar på dig så är det viktigt med mycket övning och träning under och efter kurstiden. Förkunskaper krävs till Reiki II och Master. Kursmanual ingår och diplom erhålles efter varje avslutad och godkänd kurs. Antagning/bokning sker löpande.

Pris Reiki I 1100:-
Pris Reiki II 1700:-
Pris Reiki Master 2400:-Eterisk Kristall healing på distans
Mer info kommer snart!

Pris 1100:-


Det löser sig!
Livsstilsförändringskurs i kost, motion och hälsa

En kurs i kost, motion och hälsa med fokus på varje enskild individ, med inriktning på, vad i och hur kosten och motionen, påverkar oss positivt och negativt.
Vad vi kan göra för att förbättra vår hälsa genom små och hållbara förändringar som ger långvarigt resultat, mot målet att förändra livsstilen, minska vikten, må bättre och få mer livskraft. Detta gör vi bla med hjälp av kurshäftet "Det löser sig!" från Sisu idrottsböcker.

10 träffar med uppföljning efter varje avslutad kurs
Kursmaterial ingår bla arbetshäftet Det löser sig

Pris 1950:-
 
Det löser sig!
Livsstilsförändringskurs i stress och hälsa

En kurs där vi går igenom vad stress är och hur det påverkar oss. Hur vi kan med hjälp av avspänningsövningar och mental träning påverka vår psykiska och fysiska hälsa.
Att lära sig lyssna inåt och vara lyhörd mot sig själv, minska på krav och måsten.
Få en ökad livskvalitet genom att hitta en balans i livet.

10 träffar med uppföljning efter varje avslutad kurs
Kursmaterial ingår

Pris 1750:-


Tematräffar
En trevlig och intressant träff där du har möjlighet att prova på en stunds behandling och få information, om de olika behandlingar jag utför, oljorna, övriga produkter m.m. 

Alt välj tema utifrån intresse: Healing, Spirituellt eller Regndroppsmassage.

Under träffen är det många olika rabatter och erbjudanden bl.a. på spirituella vägledningar och regndroppsmassage.
Passar lika bra till tjejträffen, samkväm med arbetskamraterna som till kompismiddagen. Lättare förtäring ingår.

För grupper på 3 - 6 personer

Pris 50:-/person

 

Föreläsningar
Finns i färdiga koncept, Spirituellt och Reiki Healing, Eteriska oljor och Regndroppsmassage. Men kan även skräddarsys enligt önskemål.
Maila för mer information.